Artist talk: Elin Noble og Lasse Antonsen

Artist talk: Elin Noble og Lasse Antonsen

Torsdag d. 27. september, kl. 16.00

AiR Fyn inviterer til artist talk på Hollufgård med Elin Noble og Lasse Antonsen.

Det dansk-amerikanske ægtepar, Elin Noble og Lasse Antonsen, er i september måned artists-in-residence i Assens kommune . De to kunstnere er i øjeblikket gæster i atelieret på Naarup Savværk, hvor de arbejder til det overordnede tema “Omsorg for kloden, økologi og bæredygtighed”. Til daglig bor de i byen New Bedford i staten Massachusetts i USA.

Elin Noble er tekstilkunstner og international expert i at farve tøj. Hun skaber store væg kludetæpper af stof som hun selv farver, og installationer med silke paneler. Hendes værker er vist på en lang række museer og gallerier i USA, Canada, Mexico, Kina, Japan og Ungarn. Hun har undervist i stoffarvning både i USA og resten af verden, bl.a. Canada, Holland, Frankrig, Syd Afrika, og Japan.

Lasse Antonsen er født i København. Han startede sin karriere på Den Eksperimenterende Kunstskole og Holbæk Kunsthøjskole. Efter rejser i Spanien og Marokko læste han kunsthistorie på Københavns Universitet og flyttede i 1978 til USA, hvor han fortsatte studierne på Harvard University og Tufts University. Antonsen har undervist i kunsthistorie på kunstakademier i Massachusetts og Rhode Island. Fra 1986-2012, var han direktør for University Art Gallery på University of Massachusetts Dartmouth. I 1990erne vendte han tilbage til sin kunst, og har siden udstillet på museer og gallerier i Massachusetts, Rhode Island, New Jersey, North Carolina, og Leipzig i Tyskland.

De to kunstnere vil fortælle om deres kunst og det igangværende arbejde på Naarup Savværk. Velkommen til en hyggelig eftermiddag i Gæsteatelier Hollufgård i selskab med to spændende og farverige kunstnerpersonligheder.

Artist talken afholdes som et led i AiR Fyns aktiviteter. AiR Fyn er et nyt netværk, som skal styrke den danske og internationale samtidskunst på Fyn. Netværket består af en række fynske artist residencies, som hver især tilbyder unikke arbejdsmiljøer. Ved at kombinere vores ressourcer og kompetencer kan vi skabe højt profilerede, skræddersyede arbejdsophold for danske og udenlandske gæstekunstnere. AiR Fyn består foreløbig af Hollufgård, Tommerup Keramiske Værksted, Assens Kunstråd, Gammel Have og Fyns Grafiske Værksted

Artist talk med Elin Noble og Lasse Antonsen
27. september, kl. 16.00

Fri adgang

Foyergalleriet
Hollufgård
Hollufgårds Allé 26
5220 Odense SØ

Læs mere om kunstnerne på:
lasseantonsen.net
elinnoble.com

 

Facebookmail
Facebook