Kunst på Grand 1.10 – 31.1-18

Kunst på Grand 1.10 – 31.1-18

Fernisering fredag d. 6.10 kl. 14-16

First Hotel Grand
Jernbanegade 18
5000 Odense C

Kunst skal ud og leve der, hvor mennesker færdes!

Derfor er det en stor fornøjelse at præsentere det nye samarbejde mellem Grand Hotel, Gæsteatelier Hollufgård og Fyns Grafiske Værksted. Vi starter med 3 udstillinger af udvalgte kunstnere, som vises henover det næste år.

I den første udstilling præsenterer vi 10 gedigne og spændende fynske kunstnere. Fra Gæsteatelier Hollufgård deltager Ib Agger, Lisbeth Krag Olsen, Nana Agger og Jens Ramsing. Fra Fyns Grafiske Værksted deltager Wieslaw Dabrowski, Birthe Petersen, Thorkild Havmøller, Thorkild Havmøller, Villy Jørgensen, Torben Johansen og Christina Kynde.

Nok er samarbejdet usædvanligt, men der er åbenbare synergier. For Grand Hotel er et af Odenses ældste og fineste hoteller og samtidig en levende og central del af det moderne bybillede. Og både Gæsteatelier Hollufgård og Fyns Grafiske Værksted er vitale for Odenses kulturliv med medlemmer og gæstekunstnere fra Danmark og hele verden, som skaber deres kunst i værkstederne og viser den frem for publikum.

På Grand Hotel færdes mennesker på farten – travle forretningsfolk med et hårdt program, som er på gennemrejse; turister, som nyder at slappe af og få nye oplevelser.

Samtidig ligger Grand Hotel også midt i en levende og pulserende by, så hvad er mere oplagt end at åbne dørene og gøre hotellets vægge til en del af kulturlivet?

Vi håber, at Kunst på Grand kan åbne hotellet for byens borgere og skabe uventede oplevelser – kunst, der rusker op; kunst som et åndehul, når man er træt oven på en travl dag; kunst, man bliver glad over og kunst som noget, der åbner dørene og gør verden større.

Der er fri adgang hver dag for publikum til at gå rundt i hotellets lokaler og nyde kunsten.

Facebookmail
Facebook