ArtParken: Åbning lørdag d. 2. september

ArtParken: Åbning lørdag d. 2. september

ArtParken
Åbning: Lørdag d. 2. september 2017, kl. 14.00
Artist talk v./ Helle Cook (DK/AU), kl 15.30 i modellerværkstedet

Der er fri adgang i ArtParken alle dage hele året.

 

Oplev 53 værker skabt af kunstnere fra Danmark, England, USA, Canada, Polen og Tyskland.

På de dejlige plæner i den historiske herregårdspark viser vi skulptur af kendte danske billedhuggere som Keld Moseholm, Poul Frederiksen, Harvey Martin, Ali Suaylem, Frede Troelsen, Sys Svinding og Erling Tingkær og mange, mange andre.

I Glisholmskoven er en række danske og udenlandske kunstnere gået i dialog med naturen og har skabt værker specielt til stedet. Du kan opleve overgangen mellem natur og kultur i Checkpoint af Andrea Gregson (UK), opdage eventyr og hemmeligheder i gamle kister af Richard Jochum (A/USA), høre tropiske vandfald for dit indre øre af Malte Klagenberg(DK), se lysende skyer danse i skovbunden af Lise Kjær (DK/USA) og møde en dansende Figurine af Kai Teichert (D) i skavgræsset. Måske dukker der også små nisser op fra granskovens tusmørke.

ArtParken på Hollufgård er en anderledes skulpturpark, som iscenesætter et samspil imellem kunst, natur og publikum. Hvert år inviterer vi danske og udenlandske gæstekunstnere til at skabe nye værker til ArtParken i vores værksteder.

Gå på opdagelse i havens og skovens mange rum og oplev en smuk dialog mellem kunst og natur. Kig også indenfor i modellerværkstedet kl. 15.30, hvor vores dansk-australske gæstekunstner Helle Cook, vil fortælle om sine malerier.

 

ArtParken bliver til med støtte fra:

Odense Kommune
Kulturregion Fyn
Møllerens Fond
Nordea Fonden

Facebookmail
Facebook