BESØG SKULPTURPARKEN

Skulpturparken ved Hollufgård er et af Danmarks største udstillingssteder, og ligger i et historisk herregårdsmiljø omgivet af pragtfuld natur. I skulpturparken sættes kunstværker i dialog med dette omkringliggende natur- og kulturlandskab. 

Det smukt anlagte parkområde ved slottet udgør skulpturparkens ’kerne’. Her finder du blandt andet den gamle barokhave, der bag sine snoede hække gemmer på et udvalg af spændende og vidt forskellige skulpturer. Området er samtidig et kulturlandskab med ikoniske bygningsstrukturer som den snoede sneglehøj, hvis top giver mulighed for et flot kig udover parken.

De senere år har skulpturparken fået mulighed for at rykke kunsten ud i de omkringliggende naturområder; Glisholm skov og området ved Glisholm sø. Her kan du opleve fredskov og store engdrag, som er rekonstrueret stenalderlandskab. Hvert år skabes der nye værker til skulpturparken i værkstederne på Hollufgård af lokale såvel som internationale kunstnere.  

Skulpturparken arbejder ud fra fokusområderne kultur-natur-sundhed. Vores mål er at give de besøgende mulighed for at møde kunsten på en ny og aktiv måde; ansigt til ansigt under åben himmel.