Gæstekunstnere i sommeren 2019: Caroline Hecht (F), Athanasia Karampela (GRÆK)

Gæstekunstnere i sommeren 2019: Caroline Hecht (F), Athanasia Karampela (GRÆK)

I øjeblikket deles det lille projektværksted på Hollufgård af to kunstnere, som har broderi til fælles. De nyder stilheden, naturen og arbejdsroen, som de hver især bruger til at forfølge og udvikle deres fortællinger.

 

Caroline Hecht bor og arbejder i Paris. Den franske kunstner er uddannet ved bl.a. Ateliers des beaux arts de la ville de Paris og ved Institut de psychologie H. Pieron. Selv kalder hun sig artist embroider, for broderiet er det medium, hun bruger til at udforske psyken, fortrinsvist i miniatureformat, men på det seneste også i større formater. Residency-opholdet på Hollufgård bruger hun til at udforske sit hovedtema: I “The disappearance 2.0” beskæftiger hun sig med begrebet “Safe House”, som i hendes billedverden dækker over menneskets behov for på den ene side at finde ly og forsvinde og på den anden side bryde fri og udfolde sig.

carolinehecht.tumblr.com  

 

Den græske kunstner Athanasia Karampela er uddannet ved Athens School of Fine Arts og har udstillet i Grækenland, Tjekkiet og Portugal. I øjeblikket arbejder hun med broderi på metalnet, og værkerne kredser om den rige skat af folkeeventyr, hun møder som rejsende i fremmede lande som Litauen, Tjekkiet, Portugal og nu Danmark. Hollufgårds værksteder og skulpturpark er en ideel arbejdsplads for Athanasia, ikke mindst fordi hun kan udforske Fyns natur, H.C. Andersens verden, hverdagskulturen og de mange kulturminder fra vikingetid og middelalder 

athanasia-karampela.webnode.gr 

Facebookmail
Facebook