Juleudstilling 2019

Juleudstilling 2019

Velkommen til årets juleudstilling på Hollufgård.

Fernisering: Lørdag d. 16. november 2019, kl. 12-15.

Så tænder vi lyset i årets ombæring af “Små størrelser”, Hollufgårds store juleudstilling. Nisserne er forlængst myldret ud fra herregårdens gamle kroge, og i den sidste uges tid har de hamret og banket og gjort ved i projektværkstedet.

Det med de små billedstørrelser har de godt nok ikke taget særligt alvorligt, for der er røget både det ene og det andet storværk med, men hvad gør det! Der er fine arbejder af vores mange dygtige kunstnere i alle stilretninger og prisklasser – masser at se på og gode chancer for at gøre et godt julegavekøb.

Og ikke mindst er der hyggestemning i det store projektværksted, hvor du kan få dig et krus gløgg og en snak med kunstnerne, mens du går på opdagelse på væggene. I år kan du se værker af:

Gitte Skovmand⎟Anette Lind⎟Roger Fohlmann⎟Yngve Riber⎟Marie Retpen⎟Helga Benediktsdóttir⎟Jette Mellgren⎟Ole Lejbach⎟Jacob Sjøberg⎟Jens Ramsing⎟Birgitte Lykke Madsen⎟Sys Svinding⎟Lone V. Petersen⎟Annette Fuhr⎟Frank F. Jensen⎟Andreas Reisæter⎟Jørgen Dalgaard⎟Lisbeth Krag Olsen⎟Sylvia Ravnøe ⎟Maria Dubin⎟Ai Kumehara

Facebookmail
Facebook