OM OS

Hollufgård er et dansk artist residence beliggende ved herregården Hollufgård i Odense. Vores faciliteter drive i samarbejde med foreningen Kunstnerværkstederne Hollufgård og finansieres af Odense Kommune og Region Syddanmark. Vi tilbyder ophold og arbejdsfaciliteter for danske og udenlandske kunstnere. Alle professionelle kunstnere kan søge ophold i op til seks måneder. Der er ikke stipendie knyttet til opholdet.

Vi driver også ArtParken, et stort udstillingsområde som dækker den gamle herregårdspark samt den tilstødende fredskov Glisholm. ArtParken er åben for et bredt spektrum af medier og kunstneriske udtryk. Vi modtager gerne forslag til stedsspecifikke projekter.  ENGLISH intro.

VÆRKSTEDER

Vores værksteder fungerer som rum for inspiration og faglig udvikling og er udstyret til arbejde i tre dimensioner: Stenhuggerpladsen, Smedjen og Blandform-atelieret. Desuden råder vi over 10 mindre atelierer, som lejes ud for kortere eller længere perioder.
Se alle vores faciliteter for kunstnere >>

NYHEDSBREV, PUBLIKUM OG ARRANGEMENTER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her for at følge med i udstillinger, ferniseringer. Af og til åbner vi dørene for publikum eller inviterede gæster til særlige arrangementer. Det gør vi for at øge interessen og forståelsen for skulptur og billedkunst.
Se vores aktuelle aktiviteter >>

VORES HISTORIE

Hollufgård Artist Residence – Skulpturpark er en selvejende institution, stiftet i 1982. Institutionen drives primært for kulturmidler fra Odense Kommune og Kulturregion Fyn. Derudover søger vi løbende fondsmidler til at gennemføre større samarbejdsprojekter, udstillings- og formidlingsaktiviteter.
Se mere om vores historie >>

FORENINGEN KUNSTNERVÆRKSTEDERNE HOLLUFGÅRD

Vores brugerforening. Medlemmerne af foreningen har adgang til og kan gøre brug af faciliteterne på Hollufgård. Det er også muligt, efter ansøgning, at få egen atelier- eller værkstedsplads stillet til rådighed i en periode.
Se mere om foreningen >>

KUNSTNERE

Oversigt over kunstnere, der er medlemmer af brugerforeningen. Kontaktdata og link til kunstnernes egne hjemmesider.
Se oversigt >>

ARTIST RESIDENCY

Hollufgård er et dansk artist residence. Som medlem af ResArtis er vi en del af et residency netværk på over 500 institutioner fordelt på mere end 70 lande. Vi tilbyder gæsteophold på i reglen op til 6 måneder for danske og udenlandske kunstnere og stiller alle faciliteter til rådighed indenfor de klassiske arbejdsgrene maleri, grafik og skulptur.
Se oversigt >>

SAMARBEJDSPARTNERE

Her kan du se en oversigt over Hollufgårds faste samarbejdspartnere og deres kontaktdata.
Se oversigt >>

GÆSTEBOLIG

Gæsteboligen har fire enkeltværelser og et dobbeltværelse.
Værelserne er beskedne og indrettet for overnatning; man har normalt en værkstedsplads, når man er indlogeret.
Læs mere>>