UDLANDSOPHOLD

Hollufgård Artist Residence – Skulpturpark har udvekslingssamarbejde med en række internationale artist residencies, og vi bestræber os hele tiden på at udbygge vores netværk. Derfor kan vi hvert år tilbyde vore medlemmer spændende ophold i hele verden.

Selve opholdet er gratis, men du skal selv betale transport og mad.

Tilmelding sker via kontoret. Du er altid velkommen til at henvende dig til kontoret, hvis du vil vide, hvor og hvornår der er ledige pladser.

Nedenfor finder du en liste over de steder, vi tilbyder udvekslingsophold:

CaSa

CaSa (Centro de las artes de San agustin) er beliggende i San Augustin Etla, 20 km nord for Oaxaca City. I den nænsomt restaurerede tekstilfabrik tilbydes kurser for alle aldersgrupper, fra almen undervisning i kunst til masterclass- og diplomkurser. CaSa tilbyder Hollufgårds medlemmer ophold af op til til 3 måneders varighed i CaSa og stiller foto-, grafik- og papirværksted til rådighed samt et privat atelier og en lejlighed til rådighed. Ophold tilbydes fortrinsvist i vinterperioden.

Læs mere her og på CaSas hjemmeside

Künstlerhaus Lukas

Künstlerhaus Lukas ligger i Ahrenshoop ved Østersøen, tæt på Rügen. Stedet er særligt i den forstand, at det modtager gæster indenfor litteratur, musik og bildende kunst.

Læs mere her

Tampere

Tampere ligger i det sydvestlige Finland i byen af samme navn. Stedet råder over separate gragiske værksteder, metalværksted, keramikovn samt et stort værksted med kran og gaffeltruck.

Læs mere her

Taidekeskus Antares

Antares er et nyt residency, som blev åbnede i 2012. Antares ligger i den lille by Ruokolahti i det sydøstlige Finland, tæt på den russiske grænse. Antares rummer faciliteter for næsten alle medier. I øjeblikket er grafisk værksted under opbygning.

Læs mere her