Underskriftindsamling: Bevar Hollufgård

Underskriftindsamling: Bevar Hollufgård

Hjælp os med din underskrift
Kære publikum.
Vi er ved at miste en af Odense største og mest spændende kulturattraktioner.
Det må ikke ske.
Du kan hjælpe os med at bevare Hollufgård ved at trykke på dette link og give os din underskrift:
På få år har vores lille stab af bestyrelse, deltidsansatte og frivillige udviklet Hollufgård til et moderne og toneangivende centrum for kunst i Odense:
∙ Hollufgård har skabt en af Nordens største skulpturparker. Her kan du, helt gratis, opleve kunst og natur i øjenhøjde.
∙ På vores værksteder arbejder samtidskunstnere fra Fyn, Danmark og hele verden og skaber kunst på højt niveau.
∙ Vi er initiativtagere til helt nye kulturnetværk på Fyn
∙ Hollufgård samarbejder med SDU om at udvikle det nye område omkring OUH til et sted, hvor kunst og idræt arbejder sammen, så både kroppen og sjælen bliver aktiveret. Her kan Skulpturparken og værkstederne noget, ingen andre kan.
∙ Vi arbejder med børn og unge, og med udfordrede grupper af borgere i kursusforløb og workshops. Her kan børnene få læring og erfaringer for livet, og udfordrede borgere får åbnet døren til en verden, der skaber ny mening.
∙ Hollufgård er Det fynske Kunstakademis eneste mulighed for at arbejde i professionelle værksteder. Vi har et tæt og frugtbart samarbejde, som I publikummer også kan opleve i fælles udstillinger
∙ Vi har fondsmidler for 800.000 kr liggende klar til at realisere alle de nye ideer, vi har udviklet.
Vi har arbejdet langt over forventning og sat al vores iderigdom og engagement ind på at skabe faciliteter for kunstnerne og kultur for alle.
Skal det virkelig gå tabt???
Facebookmail
Facebook